530 Liverpool Drakt Cortez

.

Neste sesong blir Arsenals fjerde uten Champions League -fotball, og økonomisk er fraværet fra Europas eliteklubbkonkurranse tøft.

Det er fortsatt en rute inn i Europa League via FA-cupen, men Arsenal møter Manchester City i semifinalen på Wembley lørdag, og det ser også ut som et lite sannsynlig alternativ.

Søndagens nederlandske derby -nederlag i Spurs har ført til at Gunners er på nippet til å gå glipp av europeisk fotball neste sesong for første gang på 25 år.

John Terry – som ikke er begrenset av europeiske kamper – reiser til Portugal for en velfortjent hvil etter å ha hjulpet Aston Villa med å unngå nedrykk.

Omtrent som Matic; Mendy og Mahrez blir tvunget til å kutte ferien når de forbereder seg på Champions League -aksjon 7. august.

Benjamin Mendy og Riyad Mahrez er blant dem som drar ut av landet for å sette føttene opp etter en lang sesong. Barcelona Drakt

Midtbanespilleren likte en vellykket avslutning på årets Premier League-kampanje da United slo Leicester 2-0 på King Power Stadium for å kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

Leave a Comment

Your email address will not be published.