liverpool drakt 61034

juventus drakt 46563

.

En annen La Liga-titteltriumf ble beundret av en mann som har vært en del av Blancos-oppsettet siden han fullførte en rekordstor overgang til Spania i 2013.

norge bortedrakt

De måtte imidlertid overvinne et sent slag i oppbyggingen til kampen da keeper Marko Marosi og midtstopper Matthew Pennington trakk seg fra troppen etter å ha testet positivt for Covid-19.

Ceferin har onsdag antydet at alle europeiske nasjoner kan tenke seg å trekke seg fra FIFAs styresett og gjøre det alene, med mindre de endrer planene sine for et verdensmesterskap annethvert år – et trekk som også klart vil true iscenesettelsen av UEFAs flaggskip EM.

leeds drakt

Donnarumma er imidlertid klar for en ny utfordring neste sesong etter å ha sluttet seg til Paris Saint-Germain i en avtale verdt 200 000 pund i uken.Gianni Infantino sier at FIFA bare vil presse på med endringer i den internasjonale fotballkalenderen, og planlegger et verdensmesterskap toårige, “hvis vi er helt overbevist om at det er fordelaktig for alle”.

Donnarumma – som alltid ble kåret til «arvingen til Buffon» – har blitt en italiensk helt etter opptredenene hans på Wembley.

borussia dortmund drakt

FlorianCo sverige tröja 2022 DenisCrol

LuannBerg australia vm 2018 VM Drakt Elijahovx

SabineRed Kroatien VM 2022 Landsholdstrøje DaveNfimw

UtaBrande chile VM Drakt CelindaLo

MonroeGet Maglia Belarus Mondiali 2022 DuaneGily

ElipbDwk Norge VM tröja RaymundoN

CarmineQt juventus tröja LuannCama

RudolfkkF chelsea tröja MarleneBa

EarnestBo psg tröja QuentinVe

AntonButt Australien VM 2022 Landsholdstrøje ErnestoCh

Leave a Comment

Your email address will not be published.